Trénerek véleményei

Andit a GerincPilates Reformer képzéssel kapcsolatban kerestem fel. A tanfolyam tematikája nagyon jól felépített, szakmailag kimagasló. Időt, energiát nem sajnálva adja át a tudását. Maximális figyelmet kaptam az oktatás során, mely számomra kiemelten fontos. Andi kedvessége és humora garantálja a tanfolyam jó hangulatát.

Csernák Krisztina
GerincPilates Reformer 1-2, Kiseszközös 1 Tréner

Andi nem fukarkodik a gyakorlatokkal, csak mondja-mondja, tanítja, mutatja, elvégezteti, csekkolja, javítja… atyaég, mennyi tudás! Lassan telítődik a fejemben lévő hardver Drága férjem mondja mindig, hogy “a fejlődésnek és a minőségnek nincs végpontja”. Én az út elején vagyok, de éppen ez inspirál, hogy mennyi tudás vár még rám, mennyi felismerés, mennyi új gyakorlat! Imádom. És azt hiszem megtaláltam a helyem, mert Andi nem “csak” tanít, hanem szemet ad a látáshoz…

Figula Veronika
GerincPilates Reformer 1-2 Tréner

Köszönöm, hogy részt vehettem a képzésen, fantasztikusan éreztem magam! Nagyon hasznos volt, amiket tőled hallottam, tanultam. Sajnos, ettől még nem lettem GerincPilates tréner! Ahhoz még nagyon sokat kellene ezzel foglalkoznom, tanulnom és sok képzést el kellene végeznem. Viszont, amit akkor tanultam, azt jól tudom hasznosítani és beépíteni a mindennapjaimba, az óráimba.
Az egyik testnevelés órámon a tanfelügyelet volt nálam. 2 órát kellett tartanom. Az egyik órán gerinctornát tartottam, melybe beépítettem a nálad tanultakat. A gyerekek élvezték, a tanfelügyelők el voltak ájulva! Azt mondták, ilyen órát még nem láttak és nem gondolták, hogy iskolában ilyet is lehet. Nagyon szépen köszönöm NEKED, amit átadtál azon a hétvégén! Remélem, még eljutok hozzád hasonló képzésre!

Fekete Andrea
GerincPilates Kiseszközös 1 Tréner

A GerincPilates Testtartás és Testegyensúly tanfolyam teljes, átfogó tananyagot adott a számomra. Alaposan kidolgozott jegyzetet kaptunk, amely segítségével könnyedén haladhattunk az anyaggal. Majd a sok-sok gyakorlással elmélyíthettük és megérthettük a lényegét a GerincPilatesnek. 

Andi szuper tanár és remekül tudja átadni a tudását úgy, hogy mindenki megértse.

A csoporttársak kedvesek és segítőkészek voltak, igazi kis összetartó csapattá váltunk a végére. Minden pillanatát élveztem a GerincPilates tanfolyamnak és azóta is alkalmazom a megszerzett tudást, nem csak GerincPilates órán, hanem minden területén az életemnek.

Kovács Erika
GerincPilates Testtartás és Testegyensúly Talaj Tréner

A GerincPilates képzés fantasztikus élményt nyújtott számomra. A Családias hangulatú órák keretén belül olyan információk birtokába jutottam, amik nem csak az én egészségem szempontjából fontosak, hanem a környezetem számára is igazi segítséget nyújt az élet minden területén. Ezen a tanfolyamon nem csak a felszínt kapargattuk meg a hasznos tudnivalók tekintetében, hanem a mélyebb rétegeket is, tüzetesen átbeszéltük, megtanultuk. Rengeteg új és megdöbbentő felismerést tapasztalhattunk meg, mind elméleti mind gyakorlati síkon. Minden miértre megkaptuk a választ. Sőt nem csak szakmailag fejlődtünk sokat a tanfolyam ideje alatt, hanem emberileg is. Összetartó, egymást folyamatosan segítő és támogató csapatot alkottunk együtt. Az oktatónk tudása és hozzáállása messze a legjobb, amit valaha is tapasztaltam.

Nagy Anita
GerincPilates Testtartás és Testegyensúly Talaj Tréner GerincPilates Kiseszközös 1 Tréner

Hidvégi Andreáról egy kedves edzô kollegától hallottam elôször, illetve videói jöttek velem szembe a közösségi médián. Nagyon örültem amikor egy Fb storyban láttam a hírdetését, hogy GerincPilates reformer tanfolyamot indít. Rögtön fel is kerestem és jelentkeztem a képzésre. Szuper hangulatban telt a 2 nap és rengeteg munkával. Andrea tömte a fejünket információkkal, tudással. Minden percét élveztem a fáradtság ellenére. Andi nagyon közvetlen, vidám természetû kedves ember, óriási szaktudással. Szeret a részletekben, a precíz technikai kivitelezésben elmerülni, ami fontos része a pilatesnek. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki profitól szeretne tanulni.

Németh Zoé
GerincPilates Reformer 2 Tréner

Nagyon köszönöm a tartalmas, szép hétvégét, sokat tanultam, tapasztaltam.

Andinál a reformeres képzés igazi élmény, feltöltődés, és szemléletformálás egyszerre. A kis létszám és a magas minőségű eszközök lehetővé teszik, hogy egyszerre gyakoroljunk magunkon és egymáson is. A képzés során minden gyakorlatot több variációval megtanulunk végrehajtani és meg is tanítjuk egymásnak. A tananyag nagyon komplex, minden részletre kitér, sokrétű. A helyszíni gyakorlás és az otthoni felkészülés során is folyamatos a korrekció és a segítségnyújtás Andi részéről. A légkör oldott, baráti, kollegiális. Anditól és egymástól is sokat tanulunk, sokféle társszakma találkozik. A tapasztalat megosztásra is van lehetőség és idő, ez kincset ér. Szívből ajánlom a kezdő és a régóta pályán lévő szakembereknek is ezt a profi tanfolyamot.

Sok sikert kívánok neked még ezen az úton, tényleg nagyon jól csinálod. 🙂

Szűcs-Balázs Zsuzsanna
Organikus szemléletű Gyógytornász GerincPilates Testtartás és Testegyensúly Talaj Tréner GerincPilates Reformer 1-2 Tréner GerincPilates Kiseszközös 1 Tréner

Amit érzek egy hosszú képzés tripla hétvégéje után: egy szuper tanár, képzés, társaság! Köszönöm, hogy ismét eltölthettem Veletek egy tartalmas és fárasztó hétvégét! Mindig főnix madárként térek haza, aki újjászületik hamvaiból. Minden pillanatát szeretem amit veletek tölthetek, bármilyen fárasztó is!
Miért is jó a Hídvégi Andi GerincPilates Akadémiát választani? Andit elég csak képen meglátnod,meg szeretnéd ismerni, ha ez nem elég, jelentkezz és ahogy válaszol a jelentkezésedre, nem lesz kétséged,hogy jó helyen vagy!
Az alaposságot, az odafigyelést éreztem az apró részletekre, ami nekem is nagyon fontos, hogy itt számít az, amit és a hogyan. A képzés gyakorlat központúságára nagy hangsúlyt fektet Andi. Mindig tudsz tőle újat tanulni , de ő is várja mit tanulhat aznap tőlünk.
A tudás mellett több értéket fel tudok sorolni, mint az alázat a sport- az egymás tudása iránt, az egymás tisztelete, segítése, támogatása, a közösség összetartó ereje, a folyamatos kommunikáció a képzések elvégzése után is!
Nagyon hálás vagyok, hogy megtaláltam a GerincPilates Képzéseket!

Tallós Éva Anna
GerincPilates Testtartás és Testegyensúly Talaj Tréner GerincPilates Reformer 1-2 Tréner GerincPilates Kiseszközös 1 Tréner